Bootcamp Leerdam - ben jij er klaar voor? LumaGym

Bootcamp Leerdam

Voor iedereen die onder begeleiding fit wil worden in de buitenlucht!

Let op! I.v.m. het advies van het RIVM zijn de lessen t/m 31 maart a.s. geschrapt!

Bootcamp doen we buiten, ongeacht het weer! Dit klinkt heel zwaar, maar je gaat aan de slag op je eigen niveau. Bootcampen is voor iedereen. Het weer is geen excuus om niet te komen, waardoor je elke week sterker wordt en je conditie beter wordt. Buiten sporten verhoogt je weerstand en je doet het bij mij niet alleen. Ik bied Bootcamp Leerdam aan in groepsverband van ongeveer acht deelnemers. Hierdoor heb ik alle aandacht voor je. De lessen worden in en rondom Leerdam georganiseerd. Dus elke keer op een andere plek, in groen Leerdam.

Ga snel naar

 • Wil je onder professionele begeleiding fit worden?
 • Wil je lol hebben tijdens het sporten?
 • Je hebt maar aan uur per week nodig!
 • Wil je flexibel kunnen zijn in de keus wanneer je komt en ook betaalt?

Daarom is Bootcamp bij LumaGym goed voor je:

Hieronder zie je waarom je bij Bootcamp Leerdam moet zijn! Wil je meer over een onderwerp weten, klik dan op de kaart of hoover hem en hij zal flippen!

Samen sporten

Bij mij sta je niet alleen, maar nu ook weer niet in zo'n grote groep dat je verzuipt! Een kleine groep geeft je een gevoel van vertrouwen. Je kent iedereen en voelt je daardoor veiliger. Dat is fijn sporten.

Niet alleen, overal thuis

De bootcamplessen worden in groepsverband aangeboden van ongeveer acht personen. Ik vind samenwerken heel belangrijk. Je zal bijvoorbeeld oefeningen met een maatje uitvoeren, waarbij je op elkaar let en van elkaar kan leren. Daarnaast zal je ook veel lol hebben. De partneroefeningen zijn vaak hilarisch en als we die niet doen, dan zal ik er altijd wel een spelvorm ingooien. Fit word je alleen als je er ook plezier in hebt!​ Daarnaast is de groep gewoon geweldig en zal zij je niet laten hangen!
Ik wil me aanmelden voor die proefles!

Je hebt maar 1 uur per week nodig

Natuurlijk raad ik je aan meer dan 1 uur per week intensief te bewegen, maar 1 uur per week bootcampen zorgt er al voor dat je heel je lijf traint!

1 uur per week is 0,5% van je tijd!

Even... "Ik heb geen tijd", is geen reden. Met een keer per week een uurtje zit je op 0,5% van je tijd in een hele week. Daarnaast train je heel je lijf in een lesje Bootcamp Leerdam. Dus meld je aan voor die proefles, want deze is toch gratis en vrijblijvend. Is het niks voor je? Even goede vrienden! Het moet je vooral plezier geven.
Ik wil me aanmelden voor die proefles!

Durf jij nog te spelen?

Met het volwassen worden, komen ook veel verplichtingen en verwachtingen. Deze mag je in de lessen aan de kant schuiven, want om fit te blijven, moet je vooral lol hebben! Als jij je elke week naar de sport sleept, omdat het 'moet', zoek dan wat anders! Bij Bootcamp Leerdam train je ook je lachspieren, want we sluiten vaak af met geinige spelletjes.

Mag Jeroen buiten komen spelen?

Een van mijn lievelingszinnen is: "Kom je buiten spelen?" Die heb ik niet voor niks gekozen. Sinds ik ben begonnen met mijn opleiding Sport en Bewegingsleider wilde ik weer plezier in het sporten brengen. Vooral op de fitnessvloer, maar nu ook buiten tijdens de Bootcamp. Zo zie je me regelmatig met dobbelstenen zeulen of een hele grote stok kaarten meebrengen. Kom je ook buiten spelen?

Heb je blessures?

Geen probleem! Licht me in en we bekijken samen hoe we de les voor jou perfect maken. Flip de kaart als je wilt weten hoe.

Sporten kan je sterk(er) maken

Heb je rugklachten, een blessure of loop je bij een arts of fysio in verband met lichamelijke klachten, dan kan je nog steeds bootcampen! In dat geval wil ik wel graag weten wat er scheelt: wat is de oorzaak van je klacht en wat kan je wel en mag je absoluut niet. Ik wil graag met je arts of therapeut samenwerken om voor jou het beste resultaat te bereiken (uiteraard met je toestemming). Ik denk in mogelijkheden en wil deze graag transparant voor jou in kaart brengen. Dus schroom niet en neem gerust contact op!​
Neem contact op en we maken een plan

LumaGym heeft voor jouw gemak een online omgeving

Ik heb voor je de meest complete online omgeving gevonden! Hierin kun je je aanmelden voor de Bootcamplessen, maar ook thuis aan de gang met je training en voeding! Deze kun je via je browser bekijken of de app downloaden.

Het gemak van online

Je lessen inplannen, loeren wat de andere Bootcampers doen, challenges aanvaarden, je voeding bijhouden en blijven trainen tot je erbij neervalt. Het kan allemaal via de online omgeving die je ook nog als app kunt downloaden! Schrijf je in door een abonnement te kiezen en maak gebruik van de opties die er bij je abonnement zitten!

Jij staat centraal

Zit je ergens mee waar je zelf niet uitkomt? Spreek me dan aan! Wil je afvallen, heb je last van vervelende blessures of wil je lijf niet zoals jij wilt, dan ben ik er voor je!

Geen taboes

Ik hou niet van taboes. Daarom spreek ik vrij over incontinentie, afvallen voor mensen waarvan je zou denken: "Die heeft het niet nodig!" of ziekten! Schaam je niet en kom vooral naar me toe als je ergens mee zit. Spreek me aan in de les, app, mail of fax!

Verschillende locaties

Ook daar hoef je je niet in te vervelen! Wij wisselen regelmatig van locatie. Sport je al wat langer mee, dan heb je ze natuurlijk allemaal wel een keer gehad. In de winter zijn de locaties allemaal verlicht en sommige hebben echt het mooiste uitzicht!

Waar zien we jou volgende week?

Leerdam is echt een geweldige stad om buiten te sporten. Verlaat je de stadspoorten, dan sta je tussen de koeien. Binnen de poorten heb je genoeg grasvelden en buitenfitnessapparaten. Sporten met een mooi uitzicht op de Lingebrug? Meld je dan aan voor een les!
Doe mij maar een proefles

Veiligheid

Dat je veilig sport, is voor mij belangrijk. Denk hierbij aan zowel de juiste uitvoering van de oefeningen, als ook de plek waar het gebeurt. Zo heb ik altijd mijn EHBO-doos bij en voorzie ik je van lichtjes als we in het donker gaan rennen.

Juiste techniek en omstandigheden

In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan tijdens lesgeven en mensen begeleiden. Ik vind dat veiligheid op nummer 1 staat. Hier heb ik het niet alleen over de plek waar het gebeurt. Ik zal je niet in het pikkedonker het bos insturen, maar ook over veiligheid tijdens de oefeningen zelf. Voer je ze goed uit en overbelast je je lichaam niet? Zit je lekker in je vel tijdens de les en voel je je veilig bij mij en in de groep? Communicatie is key en daarom vraag ik je ook om eerlijk te zijn!​

Let's talk money

Hieronder vind je de tarievenlijst. Om je zoveel mogelijk flexibiliteit te geven, heb ik ervoor gekozen om verschillende mogelijkheden aan te bieden. Zo kun je altijd kiezen wat het beste bij je past!

MAAR! Je moet natuurlijk eerst een proefritje maken, voordat je iets koopt! Daarom zijn de proeflessen altijd gratis en vrijblijvend.

Proefles

Maak eerst even een proefritje
GRATIS
 • Kom eerst van de sfeer proeven en maak een les mee
 • Bepaal zelf wanneer je komt
 • Stel al je vragen aan mij of je medesporters
 • Meld je wel aan voor de les

Jaarabonnement Bootcamp Pro

Als je niet kunt wachten tot de volgende les
42
50
per maand
 • Zo vaak Bootcampen als beschikbaar is
 • Je hebt toegang tot alle Pro-functies van de online community, waaronder het bijhouden van je progressie, voeding en workouts
 • Toegang tot de Thuis WOW, dus sporten waar en wanneer je maar wilt!
 • Elke week tips en tricks hoe je een gezonde leefstijl kunt (blijven) hanteren in je mailbox of via de online community
 • De inschrijfkosten bedragen € 5,-
populair

Maandabonnement Bootcamp Een goed begin

Flexibel abonnement voor één keer per week sporten
24
95
per maand
 • 1 keer per week Bootcamp
 • Flexibel per maand opzegbaar
 • Ben je een week niet geweest, dan mag je ongebruikte credit later inwisselen!
 • De inschrijfkosten bedragen € 5,-

Zo kan je betalen

Alle betalingen gaan via de app van Virtuagym. Ben je al klant en heb je de Virtuagym gedownload, dan kun je in de app of via de browser zelf afrekenen en je plek reserveren!

Alle lessen waaraan je deelneemt worden vooraf afgerekend.

Twijfel je nog?

Ik snap het als de drempel nog steeds hoog is om een kijkje te komen nemen. Je moet toch naar een onbekende groep op een plek waar je misschien niet zo vaak komt en je dan ook nog in het zweet werken. Maar vrees niet! Wij heten je van harte welkom en je kunt gewoon jezelf zijn. Ik ben nog wel eens een spring-in-het-veld tijdens mijn lessen en gedraag me als een clown, zodat iedereen het zeker naar zijn zin heeft 🙂

Kijk gerust verder om een nog betere indruk te krijgen. En je weet het…. als je nog vragen hebt, neem dan gewoon contact op!

Benieuwd naar een les? Hieronder heb ik een sneakpreview voor je!

Over LumaGym

Hoi, je bent er al even! Doe je schoenen uit en ga lekker zitten. Zal ik je jas ophangen? Wil je iets drinken? Maak het je gemakkelijk en doe alsof je thuis bent! Ik hoop niet dat wij moeilijk te vinden waren? Goed dat je er bent. Laten we maar gelijk beginnen 🙂 Ik heb er zin in! Jij ook? Wil je afvallen, meer energie of ben je gewoon al lekker bezig, maar wil je nog de puntjes op de ‘i’ zetten, dan ben ik er voor je. Natuurlijk ben jij je grootste motivator, maar vaak heb je ook gewoon iemand nodig die je aan de hand neemt. Wanneer het buiten regent en je bent op de fiets, dan wil ik graag jouw regenjas zijn. Maar eerst wil ik mij natuurlijk voorstellen.

One Woman Show

Ik ben Maria en in 2013 ben ik, naast mijn fulltime baan als secretaresse, begonnen met een opleiding tot Sport en Bewegingsleider. Sindsdien heb ik ervaring opgedaan in de sportschool en heb ik daar ontdekt dat ik groepslessen geven (zoals Bootcamp), geweldig vind. Natuurlijk heb ik daarvoor ook al geweten dat ik energie krijg van mensen begeleiden. 😀 Op de sportschool heb ik dan ook de kans gekregen om samen met mijn collega de Bootcamp Indoor lessen op te zetten en tot een succes te maken. Begin 2016 heb ik afscheid van het team aldaar genomen en wist ik even niet meer wat ik met mijn kennis en passie aanmoest. 

Kriebels

Maar het bleef kriebelen en ben ik niet veel later met deze website gestart. Ik heb hem helemaal zelf gebouwd en gevuld. Maar het gaf mij niet genoeg voldoening; ik miste het contact met mensen die ik mocht begeleiden. Dus ben ik op 1 oktober 2016 naar de Kamer van Koophandel in Utrecht gegaan om daar mijn eigen bedrijf in te schrijven. Ik heb heel veel tijd genomen voor alle voorbereidingen, want ik ben best streng voor mezelf. Zeg maar een perfectionist, haha. Ruim 10 maanden later heb ik pas mijn eerste Bootcamples in Leerdam mogen geven. En wat was dat gaaf, zeg! Niet alleen mag ik mensen inspireren, informeren en motiveren via mijn blog, maar ook aan het bewegen krijgen. Daarom nodig ik je van harte uit om een kijkje te komen nemen bij een van de lessen of rond te struinen op de blog.

Anderen gingen je voor

Lees hier wat zij zeggen!

Meld je nu aan!

Wil je ook onder begeleiding van mij fit worden aan de buitenlucht? Meld je dan aan!

En vergeet niet dat de proefles gratis is 😉

Misschien heb ik nog niet alle vragen beantwoord?

Mocht dat het geval zijn, kun je de antwoorden wellicht hieronder vinden. Klik op de vraag en het antwoord zal verschijnen (bijna net als de flessengeest Djinn 🙂 ) Heb je niet gevonden wat je wilde? Neem dan gerust contact op! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen 🙂

Bootcamp komt uit het leger. Militairen die op missie of oefening zijn, gebruiken deze trainingsvorm om toch fit te blijven. Zij gebruiken vooral de spullen die zij voor handen hebben om hun training op te zetten. Denk hierbij aan touwen, banden en banken. Maar ook hun eigen lichaamsgewicht. Vergis je niet hoe zwaar het kan zijn om met niets anders dan je eigen lijf te trainen.

Ook ik maak hier gebruik van! In Leerdam Oost heeft de gemeente echter een box neergezet met allerlei attributen erin, waar ik dankbaar gebruik van maak. Zo kan ik de training elke keer anders inrichten. De ene week train je met kettlebells en de andere mag je aan de slag met gewichten en springtouwen!

Op andere locaties maak ook ik gebruik van de omgeving. Zo kun je een training op een trap verwachten of moet je aan de slag op een bankje. Soms neem ik echter ook eigen spullen mee, zoals een bal en cones.

Ik houd in mijn planning rekening met de groep, omgeving en tijd. In de winter zal ik er altijd voor zorgen dat we op een verlichte plek trainen.

Het liefst wil ik mijn klanten zoveel mogelijk variatie aanbieden. De inhoud van de les zal nooit hetzelfde zijn. De ene keer ga je aan de slag in een circuit, waar je stations in een bepaalde tijd af moet werken en de andere les gaan wij expliciet met kettlebells aan de slag om het bovenlijf te versterken.

Doch zal ik er altijd voor zorgen dat je hele lijf getraind wordt per les.

De opbouw is echter vaak hetzelfde:

 • wij starten altijd met een proper warming-up;
 • daarna mag je aan de slag in een serieuzere kern. Denk hierbij aan een circuit, of een meer technische les met gewichten;
 • Wanneer de kern niet de hele les duurt, wil ik in het tweede gedeelde van de les iedereen graag belonen voor zijn harde werk. Hier gaan wij aan de slag met partneroefeningen of spellen. Ook je lachspieren zullen dus getraind worden 🙂
 • Uiteraard sluiten wij hierna af met een cooling-down, tenzij de groep in het tweede gedeelte van de les al tot rust komt.

Helaas kunnen er redenen zijn waarom de les niet doorgaat. Wees gerust, als het regent gaan wij gewoon aan de slag! 😉

De volgende redenen zouden een oorzaak kunnen zijn waarom de les gecanceld wordt:

 • extreem weer: onweer, pakken met sneeuw en storm. Gelukkig hebben we voor de avonden een uitwijkmogelijkheid naar binnen. Voor overdag is die er (nog) niet. Mocht het tijdens de les toch ‘teveel’ regenen, stormen of sneeuwen (we leven tenslotte in Nederland), dan zullen wij als groep beslissen te stoppen;
 • Te weinig animo: een andere optie wanneer de lessen worden gecanceld, is dat er geen deelnemers zijn. Ik hanteer geen minimum. Je hebt tot vier uur voor lesbegin om je aan te melden. Is er geen animo, dan wordt de les uit de agenda gehaald.
 • Onmacht vanuit mij: uiteraard kan het ook zo zijn dat ik zelf ziek ben of door bijzondere omstandigheden verhinderd. Op dit moment heb ik nog geen reserve hiervoor.

Mocht een van bovenstaande situaties zich voordoen, dan zul je hierover per mail of telefoon geïnformeerd worden. Vaak is dat op de dag zelf een aantal uren van tevoren.

Je kunt hierboven onder ‘Prijzen‘ gemakkelijk je abonnement afsluiten. Je krijgt dan toegang tot de online community waar je je lessen kunt inboeken, abonnementen kunt verlengen en als je wilt, kun je ook de app downloaden!

Mocht je trouwens een keer onverhoopt verhinderd zijn, meld je dan af. Zo kunnen andere medesporters zich aanmelden; want vol = vol!

Op dit moment wissel ik de locaties per kwartaal. De exacte locatie en tijden vind je aan het einde van deze pagina of op de pagina waarop je je kan aanmelden voor de proefles. Ik zorg ervoor dat deze altijd up to date zijn!

Heb jij je aangemeld voor de les en kom je erachter dat je het niet redt, dan heb je tot vier uur voor lesbegin de tijd om je af te melden. De credit wordt automatisch terug geboekt.

Heb je nog meer vragen? Helemaal geweldig (want daar leer ik ook van). Laat ze hieronder achter!

Toch benieuwd naar de volgende les?

Hieronder vind je het lesrooster. Ben je al lid, dan kun je je gemakkelijk hieronder aanmelden door erop te klikken en je in te loggen. Ben je nog vers van de pers, meld je dan aan voor een proefles door op onderstaande knop te klikken!

Dinsdag locatie: Oranjehof                                                                             

Woensdag locatie: Parkeerplaats Glasfabriek Lingedijk

Donderdag locatie: Parkeerplaats Glasfabriek Lingedijk

Zondag locatie: Galgenwaard Oosterwijk of Rietput Heukelum. Dit krijg je van mij door!

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen

Cookie-instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

LumaGym maakt gebruik van de Facebook Pixel en Google Tag om de inhoud van de website en haar advertenties te verbeteren.

Bekijk details

Inloggen op de website. Producten in je winkelmandje plaatsen. Dit zijn allemaal functionaliteiten die zonder deze cookies niet zouden werken. Overigens zijn functionele cookies altijd toegestaan.

Bekijk details
Wis mijn instellingen Instellingen gewist!
Scroll naar top
LumaGym draait op SYS PlatformSYS Platform